Home  |   Over Van Rossum & Zn   |   Downloads  |   Nieuws  |   Contact  |  
OVER VAN ROSSUM & ZN
VERZEKERINGEN
HYPOTHEKEN
PENSIOENEN
FINANCIERINGEN
BANCAIRE DIENSTEN
ADMINISTRATIE
BELASTINGEN

Over Van Rossum & Zn


 

Assurantiekantoor van Rossum & Zn. is al meer dan 40 jaar gevestigd in Amsterdam. Assurantiekantoor van Rossum & Zn. is met een team van 10 mensen een middelgrote organisatie. Groot genoeg om een vuist te kunnen maken naar de verzekeringsmaatschappijen, klein genoeg om het persoonlijke contact met onze klanten te kunnen blijven onderhouden.
 
Al doet de naam anders vermoeden, bij Assurantiekantoor van Rossum & Zn. kunt u voor meer zaken terecht als alleen maar verzekeringen. Ook diensten die direct aan verzekeringen grenzen zoals bij voorbeeld pensioenen, hypotheken en financiele dienstverlening worden door ons verzorgd. Juist door onze kennis, de diverse specialismen en verwantschap van deze verschillende diensten is Assurantiekantoor van Rossum & Zn. in staat een optimaal, op uw situatie afgestemd advies te geven.

Persoonlijke betrokkenheid 

Dat is het belangrijkste kenmerk voor de manier van werken bij van Rossum & Zn. We werken met een tiental zeer gemotiveerde mensen en we kennen onze klanten.

Op deze site vindt u veel informatie over de diensten die wij u kunnen aanbieden. Gezien onze manier van werken gaan we het liefst persoonlijk met u in gesprek. Dat kan bij ons op kantoor, maar we komen met evenveel plezier bij u langs. Maar u kunt ook via deze site zelf berekeningen maken en verzekeringen afsluiten. 

Bekijk deze site om te bepalen wat wij voor u kunnen doen.
En.... kunt u iets niet vinden? Of komt u er even niet uit? Bel ons dan. Voor toelichting, of een afspraak. Want, internet of niet, financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus.


Autoriteit financiële markten (AFM) 
De AFM houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningennummer is 12010601.


Wet op het financiëel toezicht (WFT)
De WFT is op 01 januari 2007 in werking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiele sector in Nederland. In onze dienstverleningsdocumenten  vindt u de werkwijze van Assurantiekantoor van Rossum & Zn.

 

 

 

 

 


Van Rossum & Zn. Hugo de Vrieslaan 105, 1097 EJ Amsterdam, telefoon: 020 462 75 00, fax: 020 685 40 00, E-mail: info@vanrossum-verzekeringen.nl